Zásady správné péče o pleť

 Obrázek blog k péči o pleť

 

 

Kažžena chce mít zdravě vypadající, sametově vláčnou a stále svěží pleť. Chcete si také udržet mladistvý vzhled, zbavit se vysušené pokožky a maskovat první známky vrásek? Prohlédněte si nabídku kvalitní kosmetiky z Toskánska, která vám pomůže s projevy ochabování a stárnutí pleti. Z čeho vybírat?

Správné čištění pleti

Aby byla vaše pleť připravena přijmout cenné látky obsažené v kosmetických přípravcích, je potřeba ji věnovat pravidelnou péči a to každé ráno i večer. Nikdy se nezapomínejte večer před spaním odlíčit a to i v případě, že nepoužíváte make-up. Pouze pravidelné čištění zbaví pleť škodlivin a známek únavy. Teprve po důkladném čištění (poznáte tak, že tamponek už je zcela čistý) můžete použití kvalitní kosmetiku a nechat pleť vstřebat všechny důležité vitaminy a živiny. Během čištění nezapomínejte také na krk a oblast dekoltu a stejně tak při nanášení séra či krému se těmto místům nevyhýbejte. Podpoříte tak jejich obnovu pružnosti a mladistvého vzhledu. Pro čištění očního okolí jsou vhodné dvoufázové přípravky, které obsahují olej a nevysušují tak oční okolí. Prohlédněte si, jaké produkty vám nabízí přírodní kosmetika z Toskánska!

 

Vybírejte podle typu pleti

Nezapomínejte, že každý typ pokožky potřebuje speciální péči. Jinou péči vyžaduje pleť mezi 20-30 lety, jinou pak mezi 30-40 lety a jinou po čtyřicítce.

Pleť mezi 20-30 lety stačí dle typu pleti jen vyčistit pleťovým mlékem a tonikem a nanést krém. Pokud je pleť mastnější, nebo s projevy akné, je dobré používat jen přípravky pro tento typ pleti.

Pleť mezi 30-40 lety , na pleti jsou viditelné jemné vrásky kolem očí a kolem rtů. Doporučuje se po vyčištění pleti ošetřit okolí očí speciálními přípravky, např. Lifting rtů a očí, případně použít hydratující krém s kapkou avokádového oleje.

Pleť po 40 ti letech, již není tak prosvětlená, jeví známky únavy a vrásky jsou hlubší. Tady se doporučuje používat přípravky s kyselinou hyaluronovou, nebo speciálně vyvinuté příépravky Dr.Taffi s obsahem jablečných kmenových buněk. Již je doporučováno pleť ošetřit 1x týdne pleťovou maskou.

Pro zralé ženy pak je doporučováno používání přípravků s kyselinou glykolovou., případně s přípravky s liúosomy, denně používat kapku liftingu kolem očí a rtů na noc pak Krém na oční okolí s liposomy, který lze použít i na okolí rtů. Pleť získá opět svou pružnost, vláčnost a svěžest. Pravidelně si dopřávejte pleťový peeling a pleťové masky. Věnujte své pokožce maximální péči, odměnou vám bude stále mladistvě vypadající a svěží pleť bez vrásek.

 Bio-peeling-obliceje

Pozor na citlivé okolí očí

Velmi citlivou péči vyžaduje okolí vašich očí. Zde je pokožka extrémně tenká a náchylná, a proto ji věnujte maximální pozornost. Ideální volbou je krém pod oči liposomy, který obsahuje vyživující bambucké máslo, olej z pšeničných klíčů, extrakty z avokáda a jojoby. Pravidelným krémováním očního okolí, vždy používejte malíček a krouživými pohyby na pleť netlačte, zlepšíte elasticitu a stop vráskám. Krém se velmi dobře vstřebává a vytváří na pokožce ochranný film, který dodává pocit svěžesti a lesk. Oči a oční okolí rozzáříte Gelem, nebo kapkami s Eufrázií. Pro rychlé a několikahodinové osvěžení očí jsou vhodné liftingy, které pokožku vypnou.

 pece-o-ocni-okoli -blog