Jak účinně bojovat s celulitidou

celulitida 1

Pokud patříte do skupiny žen, které už mají s celulitidou tu čest, potom jistě víte, jak ošklivá dokáže být. Celulitida a její dolíčky vypadají hrozně a co je horší, existuje jen málo skutečně efektivních způsobů, jak s pomerančovou kůží bojovat. Na ty, které skutečně fungují, je třeba upozornit. Čtěte dál a dozvíte se více...

 

Měli byste vědět

I když si to mnoho lidí myslí, celulitida není nemoc v pravém slova smyslu. Většinou se jedná spíše o estetický problém, který vzniká jako následek nadměrného ukládání tuku v problémových partiích (stehna a hýždě) a souvisí především s hormonálními změnami. Z aktuálních údajů lékařů vyplývá, že celulitida hrozí až 90 % všech žen a stále častěji se objevuje i u mužů. Začíná si tedy koledovat o zařazení do skupiny civilizačních chorob. Je proto na místě si představit pomocníky, kteří dokáží její projevy regulovat.

Masáž a bahno

Je známo, že masáží je možné dolíčky způsobené celulitidou úspěšně redukovat. Při masáži totiž dochází k lepší cirkulaci krve a k posilování tkání. Lepší efekt má masáž tehdy, je-li podpořena speciálním přípravkem. Mezi ty nejlepší v současné době patří Bahno proti celulitidě - Cell-Off Fango 1000gr. Obsahuje totiž účinné látky jako výtažek z mořské řasy, pupečníku asijského, listnatce a grepu. Díky nim pomáhá odstraňovat tuk z problematických partií. Bahno stačí nanést na pokožku a jemně vmasírovat.

Mýdlový scrub pro řešení i jako prevence

Druhým velice účinným pomocníkem se i pro vás může stát speciální Mýdlový scrub proti celulitidě - Cell-Off Saponetta Scrub. Obsahuje bahenní látky, výtažky z ovsa a meruňkové slupky. Skvěle funguje i jako prevence!

Super spalovač tuků

Pokud máte problémy s většími dolíčky, nesmí vám ve výbavě chybět Olej na tělo proti celulitidě – Cell-Off Olio Secco. V jeho složení se nachází sůl z mrtvého moře, která společně s kávou působí jako super spalovač tuků. Stačí olej pravidelně nanášet na postižená místa a celulitida nemá šanci!