Kyselina hyaluronová v péči o pleť

 

Začněme od základů.


Kyselina hyaluronová je molekula, přesněji disacharid, který je produkován přirozeně v lidském těle a je jednou z hlavních složek pojivové tkáně a mezibuněčné hmoty. Hlavní úlohou je udržet hydrataci pokožky, ale zároveň udržovat ji vláčnou a ochraňovat ji. Jak již bylo řečeno jednou z hlavních charakteristik kyseliny hyaluronové, je schopnost udržet enormní množství vody, dokonce až tisíckrát větší než je její vlastní hmotnost, takže je zcela zřejmé, že je to vynikající regulátor hydratace pokožky, který dodává pokožce pevnost a svěžest.

Bohužel se v průběhu let hladina této vzácné kyseliny snížuje a její tvorba se zpomaluje více a více, takže pokožka je méně a méně hydratovaná a tónovaná ... tedy má tendenci ke stárnutí a tvoří se vrásky a vykazuje menší pružnost. Chcete-li čelit tomuto přirozenému procesu, musíte pokožku hluboce a hojně hydratovat. Velmi účinný způsob je doplnit chybějící prvky, v tomto případě kyselinu hyaluronovou, z vnějšku prostřednictvím specifických kosmetických ošetření.

 

 

 

 


               Kyselina-hyaluronova-blog

 

Proto je kyselina hyaluronová stále více základem nejmodernější kosmetické a estetické léčby. Dr. Taffi ji ji vložili do mnoha výrobků proti stárnutí. Především Dr.Taffi vytvořil několik konkrétních produktů pro péči o tvář, kde hlavní slovo hraje právě Kyselina hyaluronová.


V formulacích používá kyselinu hyaluronovou s molekulovou hmotností, která je vědecky získávána procesem biokermentace vycházejícím z rostlinných složek, která účinně působí na 3 různých úrovních epidermů:
Vysoké molekulární hmotnosti: pomáhá vyhladit pokožku a zpevňuje ovál obličeje, zastaví se na povrchu a vytváří ochranný film proti odpařování vody, poskytuje okamžitý hydratační účinek.
Střední molekulová hmotnost: proniká do prvních epidermálních vrstev a ve střednědobém horizontu zajišťuje hluboké rozpouštění.
Nízká molekulární hmotnost: proniká hluboko a pomáhá vyplnit buňky zevnitř, stimuluje výrobu nejcennějšího kolagenu.


            Kyselina-hyaluronova-pece-o-plet

Kyselina hyalurnová čistá - GEL


Potahovací adjuvantní gel lokalizovaný k nárazovému účinku "ztenčování pleti". Neobsahuje silikony a akryláty a je bez vůní, takže je vhodný pro všechny typy pleti. Použijte kapku přípravku na obličej ráno a večer, účinek plniva bude téměř okamžitý. Obsahuje čistý 100% koncentrát kyseliny hyaluronové.
Kůže je pružnější, tónovaná. Kyselina hyaluronová má hluboký účinek, ale sama o sobě nestačí pokožku obnovit. Proto byl formulován

 

Kyselina-hyaluronova

 

Výživový doplněk s nárazovou akcí, ke zvýšení účineku. Obsahuje: Kyselina hyaluronovou, papáju, koenzym Q10, lykopen, granátové jablko, bezinky, beta karoten, Avena a Acerola. Podporuje antioxidační a tonizační účinek, stimuluje produkci kolagenu do hloubky.


Denní noční krém na obličej


Je to krém vhodný pro každodenní použití, a to jak pro denní, tak i noční, s rychlou absorpcí a lehkou strukturou. Pomáhá navátit hydrataci pokožce a v synegii mezi kyselinou hyaluronovou, také v tomto případě o třiechmolekulových hmotností, a za studena lisované oleje arganového, známého pro své zvláčňující a regenerační působení. Obsahuje vysoce hydratační aloe a výživné rostlinné výtažky.

Denni-a-nocni-krem

Lifting očí a rtů


Upravuje obrysy rtů a dělá je pevnější a objemné; současně působí na vrásky a tmavé kruhy, které kontrastují s náznaky času. Kromě kyseliny hyaluronové o třech molekulových hmotností je přítomen arganového olej, bambucké máslo a vitamíny, vedených liposomy. Lifting má okamžitý účinek, rozjasňuje a vyhlazuje.

Lifting-oci-a-rtu