Kyselina glykolová v péči o pleť

Zima se blíží a s ní studené dny. Teplé a slunečné dny jsou už za námi ... Zdá se, že v tuto chvíli není nic pozitivního, ale to určitě neplatí pro péči o pokožku! Ve skutečnosti je právě ten správný čas, k péči o pleť do hloubky. Zvláště proto, co je zcela zřejmé, že pěstěná pleť je jednou z vizitek, které nabízíme těm, kteří se s námi setkávají.
Řekli jsme, že je to ten správný čas, ale jak na to? Jedním z nejúčinnějších metod by mohl být biologický peeling kyseliny glykolové. Co to je? Jak se dělá?
Vysv
ětlíme Vám o co jde. Bio peeling obličeje vyrábíme ji již více než 15 let, analyzovali jsme výsledky a především jsme obdrželi zpětnou reakci mnoha spokojených zákazníků, kteří se rok co rok stále rozšiřují a ošetřují pleť právě přípravky kyseliny glykolové.

                                             Kyselina glykolová 1

 

KYSELINA GLYKOLOVÁ, chi vědět víc:


Kyselina glykolová nebo kyselina hydroxyoctová je bezbarvá, ovocná kyselina, která je rozpustná ve vod
ě. Patří mezi nejlépe tolerované alfa-hydroxykyseliny v péči o pokožku proti vráskám, protože má vysokou penetrační kapacitu v epidermálních vrstvách, a dobře proniká do hloubky.


Kyselina glykolová Dr.Taffi je zcela p
řírodní produkt, protože je extrahována výhradně z cukrové třtiny z biologických plodin a pufrovaná na pH 3,5 se speciální metodikou, což ji činí vhodnou pro jednoduchou aplikaci a především, bezpečnou.

 

Jednoduše řečeno, kyselina glykolová proniká snadno do kůže, působí do hloubky a díky hydrofilní a kyselém pH, odstraňuje odumřelé buňky a stimuluje tvorbu nových buněk., což v praxi vede k tomu, že pleť je vyhlazená, hydratovaná a prosvětlená.


Ve správném pom
ěru, zlepšuje hygienu pokožky postižené akné a odstraňuje takzvaný „keratin zátku“, který ucpává póry. Kromě toho také snižuje známky jizvení v důsledku aknéických forem.


Silný bojpovník proti stárnutí, stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, zlep
šuje pružnost pokožky, což vede ke zlepšení vzhledu pokožky a k jejímu omlazení.

 

V neposlední řadě pomáhá postupně eliminovat pigmentované buňky tím, že je postupně zesvětluje.

 

Kyselina glykolová 2

P
řípravky kyseliny glykolové DR. Taffi
by m
ěly být vždy aplikována v úplném ošetření, správným způsobem a správným načasováním ... exfoliační účinek je vždy vložen do hydratačního a ochranného programu s plnými UVA a UVB paprsky. Z tohoto důvodu studie Dr.Taffi Bionic Research Laboratories studovali specifické ošetřující programy (které zde uvádíme) pro různé typy pleti:
- Osv
ěžující proti vráskám pro nejcitlivější, jemnější i kuperózní pleť
-
Čištění a normalizace kožního mazu pro nečistou a akné zasaženou pokožku
- Intenzivní pro p
řirozenou obnovenou pleť. Osvětlovací proti vráskám pro normální nebo smíšenou pokožku
- Sada pro pro zralou poko
žku s pigmenotými skvrnami
- Anti-stain,
čisticí prostředek pro všechny věkové skupiny