Boj s celulitidou

 

Bahno proti celulitidě

Bahno proti celulitidě

Také se Vám stalo, že jste si zkoušeli po zimě letní oblečení a najednou Vás zasáhla panika, že vaše tělo v tomto stavu nemůžete nikde předvádět? Celulitida/ pomerančová kůže, nebo nevzledné dolíčky, jak se jí říká jinak/ postihuje nejméně 80% ženské populace, a v současné době i mužskou část, takže v tom jistě nejste sami. Celultida se neztratí jako když mávnete kouzelnou hůlkou, ale s naší řadou Cell-Off budete za několik týdnů vidět znatelný pokrok.


Dnes probereme nejintenzivnější přípravek pro boj s celulitidou:

 

Bahno proti celulitidě



Bahno Cell-OFF, dostupné v baleních o hmotnosti 500 g nebo 1 kg, je původním přírodním bahnem, které vzniklo ze synergie mezi složkami:
JODALGA® - patentovaná revoluční účinná složka, která se skládá z extraktu oceánu z mořských řas, aktivního jódu a čistých přírodních silic.
PHYTOSONIC® - patentovaný, složený z eugleny, žlutého máku a kofeinu působí podobným mechanismem jako ultrazvuk, který pomáhá "tavit" nahromadění tuku a zabraňovat jeho tvorbě.
PRONALEN® - patentovaná aktivní složka posilovaná jódem ve formě hydrolyzovaného kukuřičného bílkoviny. Jód má menší velikost a dokáže proniknout do hlubších vrstev dermis, snižuje usazeniny tuku a aktivuje lipázu (enzym, který určuje proces štěpení tuků).
Mrtvé solené soli bohaté na draslík, hořčík a další stopové prvky (a relativně chudé na chlorid sodný- kuchyňská sůl) podporují transkutánní drenáž a únik tekutin a metabolického odpadu.
ARGILLA CAOLINITICA je nejvzácnější hlína, která existuje: má vysokou absorbující sílu, takže přitahuje toxiny a doplňuje nerosty, které jsou důležité pro zdravou a krásnou epidermální tkáň.
Rostlinné extrakty provádějí účinný kosmetický účinek v krvi a činí bahno také vhodné pro citlivou pokožku nebo kapiláry.

Doporučení pro aplikaci


Standardní doporučené ošetření je uvedeno na obalu, je jednoduché: bahno na tělo proti celulitidě aplikovat 3x týdně na dobu 30 minut po dobu dvou měsíců. Co však můžeme udělat pro zrychlení viditelného účinku?

Další doporučení pro ošetření je určeno pro ty, kteří chtějí urychlit v počátku proces vypouštěcí a zvýšit tak efekt anticelululitního bahna:
1.týden: aplikujte 3x pro sobě, poté dvoudenní přestávka, čtvrtý den znovu aplikujte bahno a pátý den vynechte, poté pokračujte
2.týden: čtyři aplikace každý druhý den.
3.a 4.týden: dvě aplikace.
Při tomto zrychleném ošetření můžete pozorovat, že stagnující kapaliny "se pohybují" nemají čas se usadit v dermis a zlepšuje se vypouštěcí efekt. Po prvním měsíci zvýšené dávkování pokračujeme s druhým měsícem údržby s jednou aplikací za týden.

Jak aplikaci provádět

Doporučujeme nanést na partie těla proticelulitní bahno a nechat ho působit 30 minut, nosit kalhoty dodávané při nákupu nebo obalit ošetřované partie průhlednou folií k vytvoření "saunového efektu". Máte-li dostatek času a chcete-li si s aplikací i trochu zarelaxovat, můžete prodloužit dobu působení až na hodinu, protože produkt nemá termogenní účinek. Proč si nezapálit svíčku a nevyužít ošetření k chvíli klidu? K dokonalé relaxaci patří neodmyslitelně koupel. Pokud si chcete opravdu odpočinout, tak si na závěr napusťte teplou vanu 37-39 stupňů a po aplikace se do vany naložte na 15 minut.


Ještě pár slov

Jak postupovat při aplikaci produktu? Se čtyřmi jednoduchými kroky:

- vždy dobře promíchejte bláto před tím, než je aplikujete, a vždy věnujte velkou dávku pro různé oblasti, které je třeba ošetřit.
- aplikujte bahno rovnoměrně počínaje od spodu s pohyby vždy vzhůru. Takže začínáme od kolen, abychom se dostali k hýždě a bokům.
- noste kalhoty Cell-Off nebo obalte různé díly průhledným filmem a počkejte na rychlost závěrky.
- oplachujte velkým množstvím vlažné vody, abyste odstranili veškeré bahno ... Nejlepší a nejpraktičtější metoda, je příjemná osvěžující sprcha.

Bahno proti celulitidě Cell-OFF je k dispozici v baleních o hmotnosti 500 gramů nebo 1 kg, je produktem linie, která je doporučena doporučena pro intenzivní léčbu. Pokud nemáte náladu a čas se zabývat tímt intenzivním ošetřením, máme v nabídce i jiné produkty řady Cell-Off, Více zjistíte na našich stránkách.